Bij dakbedekking wat is een vierkant?

Een van de grootste factoren is de grootte van uw dak die wordt berekend door een meting die een"dakvierkant” wordt genoemd. Een dakoppervlak is een gebied van 10x10 dat gelijk is aan 100 vierkante meter dakoppervlak. De hoeveelheid dakvierkanten bepaalt hoeveel dakbedekkingsmaterialen en arbeid er nodig zijn om uw dak te vervangen. Eén dakvierkant, of vierkant dakshingles, is de hoeveelheid materiaal die nodig is om 100 vierkante meter dakoppervlak te bedekken.

De term wordt door aannemers, fabrikanten en leveranciers gebruikt als korte hand om de grootte van een dak te beschrijven. Een dak van 1.800 vierkante meter is bijvoorbeeld 18 vierkant. Een dakvierkant is een maat, maar het heeft niets te maken met vierkante voet, meter, werven of mijlen. Een dakvierkant wordt vaak gebruikt door dakbedekkingsbedrijven en komt ongeveer overeen met 100 vierkante voet.

Deze meting verandert niet, of het nu gaat om een vierkant gordelroos of een vierkant zeil. Dit komt omdat dakpleinen worden gebruikt om het berekenen van de kosten van materialen en arbeid gemakkelijker te maken dan wanneer u vierkante meter of werven zou moeten gebruiken. De term dakvierkant verwijst niet naar vierkante voet of werven. In feite is het een eenheid die wordt gebruikt om 100 vierkante voet uit te drukken, om het groeperen en bestellen van dakbedekkingsmaterialen zoals gordelroos, tegels of andere benodigdheden te vereenvoudigen.

Dakpleinen worden vaak gebruikt om de materialen te berekenen die nodig zijn voor dakbedekkingsprojecten, dus u kunt uw dakaannemer of uw materialenleverancier in deze termen naar uw dak horen verwijzen. Simpel gezegd, de term „dakvierkant” verwijst naar 100 vierkante meter dak. Een dak van 2.000 vierkante meter is bijvoorbeeld gelijk aan ongeveer 20 dakvierkanten. Deze cijfers zijn handig om te weten omdat veel aannemers de term „kosten per vierkant” gebruiken wanneer ze een projectraming geven.

Het aantal dakpleinen bepaalt ook hoeveel materiaal uw dakvervangingsproject nodig heeft. Stel dat uw dak een totale oppervlakte of vierkante meters heeft van 24.000 m². Om het aantal vierkanten op uw dak te bepalen, moet u de totale vierkante meters delen door 100 (24.000 ÷ 100 %3D 240). Dit betekent dat je 240 vierkanten dakspanen nodig hebt voor je dak.

Als je ondertussen het meest voorkomende type krijgt, dat de drie-tab of stripshingle wordt genoemd, houd er dan rekening mee dat het meestal wordt aangeboden in drie bundels per vierkant. In plaats daarvan is een vierkant een geheel eigen maatstaf. Eén dakvierkant is gelijk aan 100 vierkante meter. Dit omvat een meetlint, een klein notitieboekje en potlood, een stevige ladder en een maatje om de ladder stil te houden en toezicht te houden terwijl je op je dak bent.

Op deze manier kunt u beter begrijpen waar de dakdekkers, zoals A+ Roofing, het over hebben wanneer u hen vraagt om een nieuw dak- of gootbeschermers te installeren in Naperville, IL. Als de installateurs oud materiaal moeten verwijderen voordat de nieuwe tegels of dakspanen worden geplaatst, is dat extra arbeid die de kosten van de dakinstallatie zal verhogen. Steeds meer huiseigenaren die hun oude daken moeten vervangen, kiezen voor de premium, composiet dakbedekkingsproducten van Brava Roof Tile. Zorg ervoor dat u veilig bent - Voordat u begint met het uitvoeren van metingen, is het van cruciaal belang dat u een ladder vindt die goed gerepareerd is, en zorg ervoor dat deze veilig is, zodat er geen gevaar bestaat dat u eraf valt op weg naar het dak.

Ze wezen erop dat reparaties aan het dakdek en de fascia nodig waren en vervingen materialen van slechtere kwaliteit door materiaal van hogere kwaliteit. Geniet van het elegante uiterlijk van traditionele tegels in combinatie met alle voordelen van milieuvriendelijke, recyclebare, eenvoudig te installeren composiet dakbedekking. Als zodanig, als uw dak 240 vierkanten nodig heeft, hebt u 60 rollen (240 ÷ 4% 3D 60) onderlaag van dakdekkers nodig. Gordelroos wordt meestal verpakt in bundels, en drie bundels zijn meestal voldoende om één dakvierkant te bedekken.

Bereken het dakvierkant tot vierkante voet waarde - Dit is misschien wel het eenvoudigste deel van het proces, verdeel de vierkante meters door 100, bijvoorbeeld als je 1000 vierkante meter dakbedekking nodig had, zou je een vierkant dakbedekking aan materiaal nodig hebben.

Leave Reply

Required fields are marked *