Hoeveel rekenen de meeste dakdekkers per vierkant?

Wist je dat? De gemiddelde huisgrootte in Amerika is ongeveer 2.200 vierkante meter, waarbij oudere huizen meestal kleiner zijn en tussen 1.500 Sq, Ft. Nieuwere gebouwde huizen zijn doorgaans groter van formaat en meten tussen 2.400 Sq, Ft. Veel huiseigenaren maken deze vaak slechte keuzes, omdat ze het belang van een goed dak in de eerste plaats niet echt begrijpen, omdat ze geen algemene dakbedekkingskennis hebben, en bang zijn om opgelicht te worden, vaak terecht. Na inspectie van het dak en het spreken met de huiseigenaar, maakt een aannemer een schatting voor het project.

Bij het schatten wordt rekening gehouden met verschillende belangrijke factoren, waaronder materialen, complexiteit van de taak en de hoeveelheid tijd die nodig is om de klus te klaren. Wist je dat? Ventilatie is een van de belangrijkste gebieden waar hoeken vaak worden gesneden door minder gerenommeerde aannemers. Ik ontving een schatting van het dakbedekkingsbedrijf Erie om mijn bestaande dak te vervangen door nieuwe architecturale asfaltshingles. Met twee gevels en twee dakkapellen.

Ja, u hebt gelijk als u vermoedt dat aannemers over het algemeen meer per vierkante meter in rekening brengen. Voor het opnieuw dakbedekken van kleinere woningen, deels omdat de voorbereidings- en installatiewerkzaamheden net zoveel tijd kunnen kosten als een grotere klus. Ik begrijp uw frustratie en verwarring over de kosten van synthetische leisteen vs. Er is veel verkeerde informatie en slecht geïnformeerde schrijvers die artikelen bijdragen aan sites zoals HGTV.

Vaak slagen de schrijvers voor deze sites er niet in hun due diligence-onderzoek uit te voeren, en kiezen ze er in plaats daarvan voor om te vertrouwen op of te citeren op andere sites die dezelfde verkeerde informatie bevatten. De waarheid is dat synthetische leisteen en shakes als een premiumproduct worden beschouwd en vaak twee keer zoveel kosten als asfaltshingles om te installeren. Mijn zoon heeft een U-vormig huis, 2200 m². Ft Het dak loopt naar binnen en lekt iets door de open haard en kromtrekt in andere gebieden.

We willen een schoonmoederappartement bouwen, ongeveer 1.100 m². Boven de garage en zo ver mogelijk terug in de U-vorm. Het probleem is dat het dak eerst moet worden gerepareerd. Waar beginnen we? Kunnen beide tegelijk worden gedaan? Nadat harde wind of zware hagelstormen tegels in uw omgeving hebben afgescheurd of beschadigd, zult u merken dat onervaren dakdekkers van deur tot deur gaan en u proberen over te halen om ze het dak boven uw huis te laten vervangen.

Niet alleen maakt een dakvervanging ondraaglijk harde geluiden, u kunt ook in uw huis of oprit worden geblokkeerd door de vrachtwagens en uitrusting van de dakdekkers. Iets wat veel mensen verrast zijn om te horen wanneer ze voor het eerst beginnen met het onderzoeken van dakbedekkingsbehoeften, is dat dakdekkers hun eigen meeteenheid hebben op het dakplein. U wilt er ook voor zorgen dat het bedrijf over alle nodige aansprakelijkheid van de dakdekker en de compverzekering van de werknemer beschikt, en dat ze een vergunning voor de baan krijgen. In het geval dat een dak wordt vervangen, zal de dakdekker, afhankelijk van de leeftijd en de staat van de originele flitser, de flitser volledig vervangen of het originele metaal hergebruiken.

Hoewel kleine dakreparaties goedkoop zijn en relatief eenvoudig uit te voeren door de huiseigenaar, zolang veiligheidsmaatregelen worden genomen, kan het dakbedekking van een huis beter worden gedaan door professionele dakdekkers. Omdat het minder vaak wordt geïnstalleerd, heeft niet elke dakdekker aanzienlijke ervaring met het werken ermee en kost de arbeid meestal iets meer. Het hebben van een nauwkeurige schatting in je hoofd als je in gesprek gaat met een dakdekker, zal je helpen om beter onderscheid te maken tussen kwaliteitsaannemers en mensen met dubieuze bedoelingen, onbekwaamheden, of alleen maar proberen je te veel in rekening te brengen. Dakdekkers zullen bijna altijd kosten in rekening brengen voor een dakvervanging door het „vierkant”, een eenheid van meetmaterialen die 100 vierkante meter beslaat.

Leave Reply

Required fields are marked *