Zullen dakdekkers in lockdown kunnen werken?

Kun je tijdens COVID-19 een nieuwe dak- of dakreparatie krijgen? In de meeste gevallen is het antwoord ja - hoewel het afhangt van waar u woont, omdat de beperkingen en bestellingen voor het coronavirus per staat verschillen en zelfs op provinciaal niveau kunnen variëren. Er zijn veel staatsspecifieke bronnen die waardevolle informatie bieden over het beheren van COVID-19, „essentiële werkbepalingen en meer. NRCA zal informatie en links verstrekken zodra deze beschikbaar komen. Hoewel lockdown-beperkingen en handhaving per rechtsgebied zullen verschillen, bereiden sommige aannemers brieven voor van een hoge bedrijfsfunctionaris, op briefhoofd van het bedrijf, die werknemers kunnen meenemen wanneer ze van en naar het werk reizen.

De brieven leggen uit dat het individu werkt voor „Bedrijf X”, en dat ze een kritieke functie ondersteunen in het kader van een overheidscontract. De brieven moeten als bijlagen documentatie bevatten die de essentiële aard van de activiteiten van de aannemer ondersteunt, zoals lockdown-orders van de staat die de toepasselijke uitzondering identificeren, CISA-memoranda of communicatie van de contractant. Soortgelijke documentatie moet beschikbaar zijn op elk van de bedrijfslocaties van de aannemer in de staat, samen met kopieën van het pandemie-gereedheidsplan van de aannemer, dat op zijn minst de stappen moet beschrijven die de aannemer neemt om te voldoen aan alle Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en aanbevelingen van de State Health Department voor veiligheid. Sommige aannemers, vooral in minder dichtbevolkte gebieden, nemen zelfs contact op met de lokale wetshandhaving om hen van tevoren op de hoogte te stellen dat ze open blijven.

Omdat ouders niet veel tijd hoefden te investeren in thuisonderwijs, hadden ze waarschijnlijk meer tijd om dakdekkers binnen te komen en goed toezicht op hen te houden. Er zijn een aantal redenen waarom dakdekkers het afgelopen jaar misschien niet in trek waren, zoals de sluiting van sommige bouwplaatsen en de moeilijkheden bij het verkrijgen van dakbedekkingsmaterialen als gevolg van tekorten. Als een van de dakdekkers toegang tot de zolder nodig heeft, kunnen ze u van tevoren op de hoogte stellen, zodat u een pad kunt vrijmaken en alle gezinsleden uit de weg kunt houden. In Hambleton zullen de talloze industriële eenheden voor voedselproductie, landbouw en dranken waarschijnlijk overvloedig werk leveren voor dakdekkers.

Leave Reply

Required fields are marked *