Waar verdienen dakdekkers het meeste geld?

Commerciële dakdekkers kunnen het meeste geld verdienen in deze 5 StatenNew York. In de Verenigde Staten zijn Californië, Massachusetts en New York de staten met de hoogste gemiddelde loontarieven voor dakbedekkingsprofessionals. Deze hoogste gemiddelden kunnen worden toegeschreven aan het feit dat de algemene kosten van levensonderhoud in deze staten en de vraag naar dakdekkers veel hoger zijn dan op andere staatslocaties in de VS, S, zoals Montana, South Dakota, en West Virginia. Deze hoogste gemiddelden kunnen worden toegeschreven aan het feit dat de algemene kosten van levensonderhoud in deze staten en de vraag naar dakdekkers veel hoger zijn dan op andere staatslocaties in de Verenigde Staten.

Van de kosten van levensonderhoud tot de huidige beschikbaarheid van lokale dakbedekkingsprofessionals, salarissen voor dakdekkers en uurloon. bedragen voor dakdekkers zullen aanzienlijk variëren. Ook heeft een opmerkelijke toename van zwaar weer dakdekkers de afgelopen jaren erg druk gehouden, en die trend zal naar verwachting doorgaan. Het instapsalaris (gemeten aan de hand van het salaris van de laagste 10% betaalde verdieners) en het aantal tewerkstelling van dakdekkers in die staten worden ook weergegeven in de tabel.

Zoals u kunt zien aan de hierboven genoemde uur- en jaarsalarisgemiddelden, kunnen de gemiddelde loonbedragen voor dakdekkers behoorlijk variëren van staat tot staat. Andere variaties kunnen worden toegeschreven aan de specifieke functietitel en loopbaanopleiding, professionele vaardigheden en ervaringsniveau van een dakdekker. Dakdekkers kunnen hun vak leren door middel van een formele stage die drie jaar duurt, inclusief klassikale instructie en betaalde ervaring op het werk. Net als bij gemiddelde jaarlijkse salarisbedragen voor dakdekkers, zullen de lokale kosten van levensonderhoud, lokale vraag naar dakbedekkingsprofessionals en algemene loopbaanervaring helpen bepalen hoeveel een werknemer moet worden betaald.

Vervolgens rangschikten we elke staat op basis van dit criterium met de staat met de hoogste salarisindex als hoogste gemiddelde salaris voor dakdekkers. Als landelijk gemiddelde is het belangrijk op te merken dat het jaarinkomen voor een dakdekker kan stijgen of dalen als gevolg van de lokale kosten van levensonderhoud en de vraag naar dakbedekkingsprofessionals. En hoewel er veel dingen zijn om in te gaan op hoeveel je specifiek kunt verwachten te verdienen, zijn er echt goede gegevens voor gemiddelde salarissen voor dakdekkers per staat in heel Amerika, uitgesplitst naar anciënniteitsniveau.

Leave Reply

Required fields are marked *