Hoe dakdekkers je afzetten?

Een van de meest voorkomende manieren waarop uw dakbedekkingsaannemer u kan afzetten, is door de materialen te veel te prijzen. Uw aannemer weet dat u geen dakbedekkingsdeskundige bent. Hij of zij hoopt dat u geen materiële overbelasting zult opmerken. Mogelijk worden er kosten in rekening gebracht voor materialen die niet eens worden geleverd.

Om jezelf te beschermen tegen opgelicht worden, zijn er een paar dingen die je kunt doen. Een daarvan zou zijn om thuis te blijven en de hoeveelheid multiplex te tellen die is afgescheurd en vervangen terwijl de klus plaatsvindt. Een andere zou zijn om naar boven te gaan op je zolder of kruipruimte en naar het plafond of de onderkant van het dak te kijken. Als het onafgewerkt is zonder sheetrock, zou je de multiplex terrasplanken moeten kunnen zien.

Elk nieuw multiplex ziet er aanzienlijk anders uit dan een multiplexmateriaal dat meer dan 20 jaar oud is. Het nieuwe multiplex zal meestal gewoon een helderdere kleur hebben. Het kunnen ook verschillende merken zijn, zoals OSB en het verschil in uiterlijk is gemakkelijk te herkennen aan multiplex. De meeste dakbedekkingsbedrijven in het gebied Albany, NY en Saratoga Springs, weten dat zes voet vereist is, maar zullen ervoor kiezen om er drie te installeren.

De meeste lokale bouwvoorschriften vragen om 24 ″ ijs- en waterbescherming die langs de warme muur is geïnstalleerd. Het probleem hier is dat de meeste daken een overhang van 18 ″ - 24 ″ hebben aan de dakrand. Daarom geven we er de voorkeur aan en zullen we altijd verder gaan dan de code. Infinite Roofing ondersteunt ons werk met tien jaar garantie en we willen niet verantwoordelijk zijn voor een lekkend dak.

Zodra het ijs en water over een overhang van 24 ″ zijn geïnstalleerd, blijft het slechts 12 ″ boven de warme muur. Dit zal ervoor zorgen dat het dak lekt nadat het ijs continu smelt en opnieuw bevriest, waardoor ijsdammen waardoor water steeds verder onder de dakspanen wordt geduwd elke keer dat het smelt en opnieuw bevriest. Eén kuur ijs en water zal uiteindelijk lekken veroorzaken. Het dak lekt het eerste jaar misschien niet, maar kan 10-15 jaar duren voordat de lekken de multiplex terrasplanken, framing, sheetrock en afwerkingsbekleding beginnen te beschadigen.

Dit wordt ofwel een zeer kostbare dakreparatieklus of het kan gewoon economisch zinvol zijn om het hele dak voortijdig te vervangen en ten minste een paar goede jaren levensverwachting van het dak te verliezen. De enige manier om te voorkomen dat je op deze manier wordt opgelicht, is door thuis te blijven tijdens het vervangen van het dak en te kijken of er twee gangen ijs en water zijn geïnstalleerd. Stap knipperen is niet te verwarren met knipperen van het schort. Het knipperen van een schort is meestal een doorlopend stuk knipperen dat horizontaal langs de onderwand van dakkapellen, toevoegingen of overgangen van muur tot dak, zoals veranda's of overhangen wordt geïnstalleerd.

Het is bevestigd aan de muur onder de gevelbeplating en steekt meestal ongeveer 4 inch uit over de bovenste loop van gordelroos. Dit knipperen is meestal niet inbegrepen in de meeste dakvervangingen omdat het rechtstreeks aan de mantel aan de muur is bevestigd en de gevelbeplating moet worden verwijderd om te worden vervangen. Tenzij dit op een schatting wordt gevraagd, wordt het niet in de baan opgenomen en zal het dakbedekkingsbedrijf gewoon de oude flitser opnieuw gebruiken omdat het is gemaakt van een niet-corrosief metaal en de levensduur van het huis meegaat als het correct is geïnstalleerd. Om te voorkomen dat er een probleem ontstaat met het knipperen van stappen, moet u ervoor zorgen dat alle dakbedekkingsbedrijven waarvan u biedingen aanvraagt, stap knipperen in de offerte hebben opgenomen.

Door banen te haasten en arbeidstijd te verkorten, kunnen dakdekkers meer geld verdienen. Veel te vaak zullen dakdekkers defecte voorbereidingswerkzaamheden uitvoeren, zoals het niet correct opnieuw installeren van goten, flitsen en dakramen. Je kunt de kans om het slachtoffer te worden van deze afzetterij minimaliseren door de dakdekker te vragen alles te bespreken wat ze elke dag hebben gedaan voordat ze vertrekken. Wees ook wantrouwend als uw dakbedekkingsproject aanzienlijk eerder is voltooid dan beloofd.

Dit kan betekenen dat er snelkoppelingen zijn gemaakt. Aas en schakelaar is de belangrijkste manier waarop aannemers, niet alleen dakdekkers, consumenten afzetten. Je krijgt één prijs, daarna verandert deze voordat je op de stippellijn tekent. Upgrades, extra kosten, wat de dakdekker ook wil bellen, worden toegevoegd aan die snel de totale prijs verhogen.

Als je dacht dat de aas- en schakeltactieken alleen gebruikelijk zijn bij andere serviceproviders, heb je het mis. Dakdekkers gebruiken dit vaak, vooral als ze beseffen dat je niet veel weet over dakbedekking of een first-timer bent. Negeer een dakdekker die ongevraagd contact met u opneemt, zelfs als u echt een nieuw dak nodig heeft, werk dan niet met een dakdekker die onuitgenodigd op uw deur klopte. Gerenommeerde dakdekkers nemen alleen contact op wanneer u voor het eerst hebt gebeld om hun diensten aan te vragen.

Vermijd een dakdekker die direct na een storm verschijntHet is een triest feit dat er gewetenloze stormjagers zijn die uren na een zware storm op deuren kloppen. Zelfs als er gigantische gaten in het dak zijn, geef nooit geld aan iemand op je veranda die zichzelf dakdekker noemt, want het is zeer waarschijnlijk dat je de dakdekker of het geld nooit meer zult zien. In deze situatie is uw eerste oproep naar de verzekeringsmaatschappij, de tweede oproep aan een gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf. Zorg ervoor dat wijzigingen in het contract worden behandeld en dat u alle wijzigingen moet verbeteren voordat een dakdekker ze uitvoert.

Door deze stappen te volgen, wordt u niet opgelicht door een dakdekker - of een aannemer, eigenlijk. Dus, als er onlangs een storm je gebied trof, val dan niet in de val van „Ik zie dat je dak beschadigd is door een of andere „die langs een bezorgde dakdekker komt. Dakdekkers die u afzetten, maakt het niet uit hoeveel werk ze in uw investering steken, ze willen gewoon uw geld. Dus wanneer het dak wordt afgescheurd en een niet-gerenommeerde dakdekker ziet dat er slechts 2 vellen multiplex zijn die moeten worden vervangen, voegt hij extra vellen toe en vertelt hij de huiseigenaar dat 12 vellen zijn vervangen.

Zodra u merkt dat uw dak een probleem heeft, is het eerste dat u waarschijnlijk zult doen een dakdekker raadplegen om u te helpen de beste oplossing te vinden. Sommige dakdekkers kunnen bijvoorbeeld geen dakgoten opnieuw installeren, of zelfs als ze dat doen, zal het niet zo perfect zijn als het zou moeten zijn. Het knipperende aanrecht maakt deel uit van de schoorsteen en valt daarom niet op de reikwijdte van het werk van de dakdekkers. De meeste dakdekkers rekenen 10-15% op een aanbetaling om ervoor te zorgen dat ze hoogwaardige materialen krijgen, maar dat is alles.

Hoewel er veel dakdekkers zijn die daken op ethische manier inspecteren, citeren, repareren en vervangen, moet je toch voorzichtig zijn. Als een dakdekker om een enorme aanbetaling vraagt, zijn ze van plan gewoon uw geld aan te nemen en niet het werk uit te voeren waarvoor ze zijn betaald. Als je slecht geïnstalleerde gordelroos of een dunne verflaag op je dak vindt, heeft de dakdekker je opgelicht. Tijdens deze tijden van vernietiging komen oplichters die professionele dakdekkers lijken te zijn, de neiging om uit het houtwerk te komen en te jagen op bezorgde huiseigenaren.

.

Leave Reply

Required fields are marked *