Hoe dakshingles installatie?

Om asfaltshingles te installeren, begint u met het installeren van onderlaag en nieuwe flitsen op het dak. Als je dat eenmaal hebt gedaan, knip je gordelroos op maat als ze dat nog niet zijn. Knip het knipperen terug naar de piek langs elke vouw. Vouw vervolgens het knipperen over de klep en bedek de afgesneden uiteinden met zelfklevende onderlaag.

Dakdalen leiden veel water af, dus ze hebben extra bescherming nodig. Begin met het installeren van een zelfklevende onderlaag op het terras. Dit proces is veel eenvoudiger met twee personen. Snijd de onderlaag op maat (of in secties voor lange valleien) en pel de hele plastic steun eraf.

Met een persoon aan elk uiteinde vouwt u de onderlaag op zichzelf, plakkerige kant naar buiten. Leg het dan in de vallei en ontvouw het. Probeer het zo strak mogelijk in de plooi van de vallei te duwen. Als deze zelfklevende ijs- en wateronderlaag beide zijden van het terras overbrugt en een opening eronder achterlaat, kan deze scheuren zodra u de metalen vallei knippert.

Leid de onderlaag langs de druppelrand bij de dakrand en knip de extra af met een mes. Als het glad is, spijkert u het aan de buitenranden vast.

Leave Reply

Required fields are marked *