Moeten dakdekkers een vergunning hebben in Ontario?

Dakbedekkingsaannemers hebben geen vergunning van de overheid, maar met een beetje onderzoek kunt u een betrouwbare dakbedekkingsaannemer vinden. Alleen lokale bedrijven in overweging nemen, zodat u gemakkelijker hun referenties kunt controleren. Er is geen vergunning nodig om dakbedekkingsaannemer te worden. Mogelijk moet u een vergunning verkrijgen om zaken te doen in een bepaalde regio, of u nu een inwoner bent of niet.

Afhankelijk van de locatie moet u mogelijk vergunningen aanvragen voordat u met bepaalde soorten dakbedekkingswerkzaamheden begint. Niet alle dakbedekkingsprojecten vereisen echter een bouwvergunning in Ontario. Als uw dak toevallig kort na de installatie een probleem krijgt, komt uw dakdekker terug om het op te lossen. Arizona verplicht licenties voor zowel residentiële als commerciële dakdekkers van de Arizona Registrar of Contractors.

Dakdekkers hebben echter mogelijk een vergunning voor huisverbetering nodig als ze zowel huisverbeteringen als dakbedekking uitvoeren. U kunt meer te weten komen over dakbedekkingscertificering in Quebec bij de Association des Maîtres Couvreurs de Quebec, of de Quebec Association of Master Roofers (AMCQ). Hoewel er geen vergunning voor dakdekkers in Maryland is, moeten dakdekkers mogelijk een huisverbeteringsvergunning krijgen, afhankelijk van het type dakwerk dat ze doen. Gecertificeerde dakdekkers volgen vaak een geavanceerde opleiding bij de fabrikant, waardoor ze meer vertrouwd zijn met het installatie- en reparatieproces van uw specifieke daksysteem.

Last but not least handelt een erkende dakdekker ethisch en zal altijd achter zijn werk staan. De Division of Labor West Virginia Contractor Licensing Board houdt toezicht op de vergunning en vereist ook dat dakdekkers een compensatieverzekering voor werknemers hebben. De video waarschuwt huiseigenaren om op te letten voor ongevraagde verkoopoproepen van dakdekkers, om het dakbedekkingsbedrijf te controleren en hun rechten te kennen. In het bijzonder moet u een C15 Roofing and Siding License verdienen, die ook dakdekkers voorbereidt op isolatie en waterdichting.

De Registration and Licensing Board van de staat Rhode Island contractors schrijft voor dat dakdekkers een dakbedekkingsspecifieke vergunning krijgen. Gecertificeerde dakdekkers hebben accreditatie gekregen van fabrikanten van dakbedekkingsmaterialen om huiseigenaren te helpen bij het kiezen van aannemers die positieve maatregelen hebben genomen. Quebec is momenteel de enige provincie die dakdekkers verplicht om een handelscertificering voor dakbedekking te voltooien voordat ze aan het werk gaan. Dakdekkers met een vergunning hebben een basisverzekering, zoals een aansprakelijkheidsverzekering en een compensatieverzekering voor werknemers.

Zelfs als u een dakdekker zonder vergunning inhuurt voor een fractie van de kosten van het inhuren van een erkende en gecertificeerde dakbedekkingsaannemer, zal dit niets veranderen hoe het gebrek aan verzekering en certificering een enorm risico is.

Leave Reply

Required fields are marked *