Kunnen dakbedekkingen in de winter worden uitgevoerd?

Dakbedekkingsaannemers werken het hele jaar door, ongeacht het seizoen. Je zult merken dat ze reparaties uitvoeren in de lente, daken vervangen in de zomer en ervoor zorgen dat daken in de herfst in goede staat zijn, zodat ze bestand zijn tegen het barre weer tijdens het winterseizoen. Wat reparaties betreft, kan vrijwel elke reparatie aan elk daksysteem net zo goed in de winter worden uitgevoerd als in de zomer. Waar het gebrek aan warmte een onmiddellijke afdichting tussen gordelroos voorkomt, kan breeuwen worden gebruikt om deze afdichting te bieden.

Gordelroos in de winter van het dak laten blijven is een goede manier om van een kleine reparatie een grote reparatie te maken. Zodra sneeuw zich op het dak stapelt, worden reparaties buitengewoon moeilijk en kan het smelten van sneeuw grote hoeveelheden water op gipsplaat brengen, waardoor binnenschade aan buitenschade wordt toegebracht. Men mag niet vergeten dat smeltende sneeuw lekken kan veroorzaken waar regen dat niet zou doen. De klassieke „ijsdam” is een voorbeeld, maar het over het algemeen meanderende pad dat wordt gevolgd door water dat smelt onder sneeuw, stelt het in staat om wegen in het daksysteem te vinden die een gestage regen misschien niet.

Ja, de sneeuw die het dichtst bij het dak ligt, smelt voor alle sneeuw erboven, waardoor een waterlaag ontstaat tussen de dakspanen en het grootste deel van de sneeuw, dit wordt veroorzaakt door warmte die verloren gaat van de binnenkant van het huis. Verwacht dat een dak lekt, de hele tijd dat sneeuw smelt op het dak, niet alleen aan het einde van de sneeuwsmelt. Huiseigenaren moeten de tijd vóór grote sneeuwval zien als hun „laatste kans” om mogelijk verwoestende gevolgen als gevolg van bekende dakschade te voorkomen. Nu, niet om terug te trappen, maar ik zou willen zeggen dat we veel succesvolle dakreparaties hebben uitgevoerd, zelfs met 6 inch ijs op platte daken, bijvoorbeeld in Montgomery Village, MD, waar veel herenhuizen zijn met platte daken.

Het spreekt voor zich dat deze reparaties relatief eenvoudig zouden zijn geweest „vóór de ijsstorm”. De meeste dakdekkers doen het grootste deel van hun werk in de warmere seizoenen. De zomer is hun drukste tijd omdat het weer warm en voorspelbaar is. Veel huiseigenaren plannen hun dakreparaties in de warmere maanden, want dat is wanneer ze de tijd hebben, en dat is wanneer het weer het meest waarschijnlijk zal samenwerken.

Dus als de winter aanbreekt, hebben dakdekkers meestal veel minder te doen. In veel gevallen bieden dakdekkers prijzen buiten het seizoen aan klanten die winterreparaties willen boeken, zodat ze hun schema vol kunnen houden tijdens de koudere maanden. Een goede reden om winterdakreparaties te boeken, is om te profiteren van die lagere prijzen en de open beschikbaarheid van uw lokale dakdekker. Afgezien van de kou en sneeuw, brengt het winterseizoen ook hoge windsnelheden met zich mee.

Dakbedekking is moeilijk genoeg in goede omstandigheden - het toevoegen van wind aan de mix maakt het moeilijk voor dakbemanningen om hun werk te doen. Hoewel het niet ideaal is, kunnen dakconstructie en reparatie worden uitgevoerd bij koud weer, zolang weersgerelateerde voorzorgsmaatregelen strikt in acht worden genomen. Dit zou niet alleen de veiligheid van de dakdekkers die aan uw huis werken in gevaar brengen, het kan leiden tot een ondermaatse klus of onnodige schade aan uw dak. Aangezien deze materialen moeilijker te buigen en te snijden zijn, kunnen dakdekkers tijdens het installatieproces problemen ondervinden bij het gebruik van de rekmethode.

Bijgevolg, hoewel een meerderheid van de dakdekkers er waarschijnlijk de voorkeur aan zou geven hun vaardigheden uit te oefenen in tijden van warmer of comfortabeler weer, kunnen hun dakvervangingsdiensten nodig zijn tijdens de barre omstandigheden die worden ervaren in een winter in Toronto. Zoals de Canadian Roofers Contractor Association suggereert, kunnen winterdakconstructies en -reparaties een zegen zijn voor uw bedrijf. Als de zomer gewoon te snel voorbij glipte en je gewoon vergat je lokale dakdekker naar buiten te laten komen en je huis te laten inspecteren voordat de eerste sneeuw viel, sloop de winter je waarschijnlijk vrij snel op. Meestal kunnen nieuwe daken in de winter worden geïnstalleerd, maar u moet deskundige, bekwame dakdekkers gebruiken, zoals de dakdekkers bij Sunrise Roofing %26 Chimney.

Naast het geven van vragen, heeft de checklist ook de juiste antwoorden die een gerenommeerde dakdekker teruggeeft. Wanneer huiseigenaren in Toronto een dakvervanging nodig hebben, in de winter of op een ander moment van het jaar, zijn er aanzienlijke voordelen aan het gebruik van de diensten van de bekwame dakdekkers van Avenue Road Roofing. Er is vaak veel sneeuw en ijs, en je dakdekker zal extra voorzichtig moeten zijn om ervoor te zorgen dat ze zichzelf veilig op het dak houden. In feite kunnen de voordelen aanzienlijk zijn voor een dakdekker of werkgever die tijdens vrije maanden bezig wil blijven.

Elke goede dakdekker zal dit in gedachten houden en u zo vroeg mogelijk laten weten of ze het werk aan uw dak niet kunnen voltooien. Bovendien krijgen dakdekkers in de winter doorgaans veel meer telefoontjes naarmate de temperaturen dalen en de regen begint te dalen. Shingle Roofs Nieuwe dakinstallaties kunnen in de winter worden uitgevoerd bij temperaturen boven het vriespunt, zolang de dakdekker ervaren en deskundig is in installaties voor kouder weer. .

Leave Reply

Required fields are marked *