Waar gaan dakdekkers naar de badkamer?

Voor sommige dakbedekkingsbedrijven is het tegen het bedrijfsbeleid om gebruik te maken van het toilet van een klant. Daarom zie je dakdekkers de hele dag pauzeren om af te koelen en een openbare badkamer te vinden. Voor commerciële dakbedekkingsbanen huurt het dakbedekkingsbedrijf doorgaans porta potjes voor de bouwplaats. Het is heel gebruikelijk en wordt verwacht dat buitenaannemers - bouw of landschapsarchitectuur - hun eigen toiletfaciliteiten vinden wanneer ze er een nodig hebben.

Het wordt NIET verwacht dat u zorgt voor het gebruik van uw badkamer, alleen thuis of niet. En port-a-potties worden alleen binnengebracht als het een lange, uitgebreide bouw is, niet voor een snelle heroofingklus. Het aanbieden van versnaperingen is een heel leuk gebaar, maar ook niet verwacht en niet noodzakelijk. Deze jongens zijn gewend om onder verschillende omstandigheden buiten te werken en zijn verantwoordelijk voor hun eigen water, lunches, koffie of snacks en het vinden van eventuele benodigde toiletfaciliteiten.

Je badkamer is een van de meest persoonlijke plekken in je huis, dus het is logisch dat je bedenkingen hebt over wie er gebruik van maakt. Het is echter een goede etiquette om aannemers toe te staan uw badkamer te gebruiken terwijl ze aan het werk zijn. Als u zich zorgen maakt over aannemers die uw faciliteiten gebruiken, geef ze dan alternatieve opties, zoals toegang tot een gastenbadkamer of een draagbaar toilet. Aangezien het echter een buiteninstallatie is, zou er geen reden moeten zijn waarom de dakdekkers uw huis moeten betreden.

De algemene etiquette is dat als de baan buiten is, de werknemers buiten blijven. Desalniettemin, als u geneigd bent om het gebruik van uw badkamer, koele verfrissing tijdens de warme zomermaanden of het gebruik van uw terras of terras voor de lunch aan te bieden, zouden dat altijd de meest welkome gemakken zijn voor de dag of twee die ze er zijn. Dergelijke aardigheden maken echter geen deel uit van uw contract en zijn zeker niet vereist of verwacht door het dakbedekkingsteam. Waar gaan dakdekkers heen? Ik bedoel dat niet in de verdwijnende zin.

Omdat ik met een peuter woon en eliminatie centraal staat in onze wereld. Waar gaan ze heen? Toen we onze stichting enkele jaren geleden lieten herbouwen, was het een vijfdaagse baan. De aannemer liet een porta-pot op het terrein leveren, zodat de arbeiders niet de hele dag op mijn deur hoeven te rappen om de damestoilet te gebruiken. Ik vond dat een geweldig idee, zo erg zelfs dat ik mijn man belde die op zakenreis buiten de staat was en hem vertelde dat ik een half bad had toegevoegd.

Helaas liet het bedrijf me het niet houden. Hoewel ze het zo lang in de tuin hebben laten zitten dat ik een kerstkrans kocht om aan de deur te hangen. Het heeft geen zin om een plaag op de buurt te creëren, toch? Dus waar gaan dakdekkers heen? Ze zijn hier geweest en zijn weg. Maar zijn ze „gegaan? Ze waren hier acht vaste uren.

De kamerplanten op mijn dek zijn droog. Deze jongens doen dit spul elke dag, en in de omgeving van Fairfax naar Springfield Northern Virginia is er zoveel vraag dat de dakdekkers de meeste dagen aan een zeer snelle clip zullen werken. Veiligheid, stevig bevestigd aan alle standaard ventilatieopeningen Gemak, minder ritten op en neer de ladders Comfort, speciaal voorgevormd met hardwerkende dakdekkers in gedachten. Dus je hebt je nieuwe dak besteld en de dag nadert snel dat de dakdekkers aankomen met hun gereedschap op sleeptouw om de overblijfselen van je oude versleten dak weg te slepen en je achter te laten met een gloednieuwe.

Ik was nogal verrast toen ik de baan aan het plannen was en de dakdekker legde me uit dat hij geen toegang tot het huis nodig had. Zodra de grote dag aanbreekt, volgen hier enkele richtlijnen waarbinnen u moet opereren, ongeacht wie uw dakdekker is. Dakdekkers zijn echter niet bij u thuis - ze zijn buiten uw huis en de algemene verwachting is, geloof ik, dat is waar ze zullen blijven totdat de klus is voltooid.

Leave Reply

Required fields are marked *