Hebben dakdekkers een vergunning?

Dakbedekking is een speciale classificatie met specifieke licenties voor residentieel of commercieel werk. U moet slagen voor een handelsexamen en uw financiële verklaring overleggen, evenals een bewijs van compensatie van werknemers en een borgstelling. In de meeste staten mag een dakdekker alleen werken als hij een vergunning heeft. Hoewel de licentieprocedure van locatie tot locatie verschilt, zijn de kernvereisten vergelijkbaar.

In sommige gebieden, zoals Newark, New Jersey of Austin, Texas, bijvoorbeeld, hebben dakdekkers een vergunning op stadsniveau in tegenstelling tot staatsniveau. Het type dakvergunning dat u nodig heeft, hangt ook af van het werk dat u doet. Commerciële aannemers en residentiële aannemers hebben vaak aparte licenties nodig, maar als uw dakbedekkingsbedrijf gespecialiseerd is in zowel commercieel als residentieel, kunt u ook een licentie vinden die beide dekt. De plek om uw dakbedekkingsonderzoek te beginnen Er zijn geen nationale licentievereisten voor dakaannemers in de Verenigde Staten.

Sommige staten vereisen dat dakaannemers specifiek de licenties van dakaannemers hebben, sommige staten eisen dat dakaannemers licenties voor aannemers of huisverbetering hebben, en sommige staten vereisen helemaal geen vergunning voor dakaannemers, en laten het aan de lokale autoriteiten over. Bedenk ook dat als een aannemer bereid is om zonder vergunning te opereren, hij waarschijnlijk bereid is te opereren zonder zijn andere papierwerk op orde te krijgen, ofwel. Dit omvat vergunningen, garanties, verzekeringen en zelfs het dakbedekkingscontract. Dit kan je uiteindelijk veel geld kosten op de weg.

De volgende links brengen u naar de officiële webpagina's van de staat die de licentievereisten voor dakaannemers in elke staat uitleggen, evenals de pagina's waar u de licentie van een aannemer kunt verifiëren. Zodra u op de website van uw deelstaatregering bent, zou u de bedrijfsnaam van de dakaannemer in het zoekveld van de database moeten kunnen typen en een resultaat kunnen krijgen. Als je een licentienummer hebt dat je wilt controleren, moet daar ook een zoekveld voor zijn. De eerste link onder elke staat brengt u naar de webpagina met licentievereisten van de staat, zodat u kunt zien wat aannemers moeten doen om een vergunning te krijgen.

We proberen deze links up-to-date te houden, maar veel deelstaatregeringen hebben verouderde websites en ze zijn net bezig met het updaten van hun sites. Als dit gebeurt, ga dan naar de startpagina van de website van de deelstaatregering. Er is een algemeen „zoek op deze website” -veld bovenaan of aan de zijkant van de pagina. Zoek naar „Contractor License Look Up” of „Verify Contractor License” en het zou u de gewenste pagina moeten tonen.

In Colorado hebben dakdekkers geen vergunning op staatsniveau. Veel steden en provincies in Colorado hebben hun eigen licentievereisten, regels en voorschriften. Kijk voor het kantoor van de bouwinspecteur of de bouwafdeling op de gemeentelijke websites. Florida schrijft voor dat dakdekkers een aannemersvergunning verkrijgen.

Het Florida Department of Business and Professional Regulation houdt toezicht op het licentieproces. U kunt meer leren van de Roofing Contractors Association of South Florida. Georgië heeft geen dakspecifieke vergunning, maar dakdekkers moeten een aannemersvergunning krijgen van de State Construction Industry Licensing Board. U kunt meer informatie krijgen over de Roofing and Sheet Metal Contractors Association of Georgia.

Er worden drie verschillende dakvergunningen aangeboden in Illinois. Om als dakdekker in de staat te werken, moet u een beperkte of onbeperkte licentie hebben. Limited is voor degenen die werken aan woongebouwen die acht eenheden of minder zijn. Unlimited is voor ander residentieel en al het commerciële werk.

Beide licenties worden verleend door het Illinois Department of Financial and Professional Regulation. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onderwijs van de Midwest Roofing Contractors Association. Kentucky biedt geen licenties of registratie aan voor dakdekkers. U kunt echter worden opgeleid en gecertificeerd bij de Kentucky Roofing Contractors Association.

Hoewel er geen vergunning voor dakdekkers in Maryland is, moeten dakdekkers mogelijk een vergunning voor huisverbetering krijgen, afhankelijk van het type dakwerk dat ze doen. Het Maryland Department of Labour houdt toezicht op de licenties. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de Mid Atlantic Roofing Contractors Association. In Massachusetts moet elke aannemer, inclusief dakdekkers, een licentie voor bouwtoezichthouders krijgen.

De licentie voor bouwtoezichthouder wordt afgegeven door het Office of Consumer Affairs and Business Regulation. U kunt ook kijken naar de North East Roofing Contractors Association. Nevada vereist dat dakdekkers een vergunning hebben. In het bijzonder moet u een C15 Roofing and Siding License verdienen, die ook dakdekkers voorbereidt op isolatie en waterdichting.

De Nevada State Contractors Board verleent deze licenties. U kunt vervolgonderwijs of informatie krijgen van de Western States Roofing Contractors Association. Dakbedekkingsbedrijven in New Mexico moeten een vergunning hebben. De afdeling Regulation and Licensing van New Mexico biedt dakbedekkingsspecifieke licenties en andere licenties die u mogelijk nodig heeft, afhankelijk van het soort werk dat u doet.

U kunt meer informatie krijgen van de New Mexico Roofing Contractors Association. De Oregon Construction Contractors Board schrijft voor dat dakdekkers een bouwvergunning krijgen. U heeft de mogelijkheid om een woonvergunning, een commerciële licentie of een licentie aan te vragen die zowel residentieel als commercieel werk omvat. U kunt ander onderwijs of informatie krijgen van de Associated Roofing Contractors of Oregon en Southwest Washington.

Texas is ongebruikelijk omdat de staat een licentieproces biedt voor dakdekkers, maar het is niet verplicht. Als je de licentie wilt verdienen, kun je deze krijgen via de Roofing Contractors Association. Virginia heeft een licentiesysteem dat is gebaseerd op de omvang van het project dat u aanneemt. .

Als je in Virginia bent, kun je ook onderwijs of training krijgen van de Virginia Association of Roofing Professionals. Dakdekkers in West Virginia moeten een aannemersvergunning krijgen. De Division of Labor West Virginia Contractor Licensing Board houdt toezicht op de vergunning en vereist ook dat dakdekkers een compensatieverzekering voor werknemers hebben. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd om lid te worden van de Contractors Association of West Virginia.

In Wisconsin moeten dakdekkers een vergunning verdienen die een Dwelling Contractor License wordt genoemd. De licentie wordt verleend door het State of Wisconsin Department of Safety and Professional Services. Je kunt meer onderwijs en training krijgen van de Wisconsin Roofing Contractors Association. Sommige staten hebben wederkerigheidsovereenkomsten met elkaar.

Deze overeenkomsten houden in dat ze een aannemer of dakbedekkingsvergunning erkennen die is afgegeven door een andere staat. Voordat u een licentie krijgt in meerdere staten, moet u controleren of de licentie die u nu bezit kan worden herkend in de staat waarin u wilt werken. Dakdekkers in British Columbia hebben geen vergunning nodig. Ze willen misschien daktraining en een handelscertificering voor dakbedekking krijgen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in het volgen van training van of lid worden van de Roofing Contractors Association of BC. Dakdekkers moeten licenties verkrijgen als prepaid-contractanten van Service Alberta. Een vooruitbetaalde aannemer betekent dat u een aanbetaling doet voordat u uw werk voltooit. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de Alberta Roofing Contractors Association.

Dakbedekking is geen gereguleerde bezigheid in Saskatchewan, daarom hebben dakdekkers geen vergunning nodig. Training en certificering voor dakdekkers is beschikbaar bij de Saskatchewan Apprenticeship and Trade Certification Commission. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de Saskatchewan Roofing Contractors Association. Net als bij andere provincies vereist dakbedekking geen vergunning in Manitoba, hoewel handelscertificering voor dakbedekking beschikbaar is.

Residentiële aannemers zijn mogelijk geïnteresseerd in de Manitoba Sloped Roofing Association. Degenen die zich meer richten op commercieel of plat dakwerk, zijn mogelijk geïnteresseerd in de Roofing Contractors Association of Manitoba. Quebec is momenteel de enige provincie die dakdekkers verplicht om een handelscertificering voor dakbedekking te voltooien voordat ze aan het werk gaan. Om een dakdekersvergunning te verkrijgen, moet u een bewijs van verzekering, vier jaar werkervaring tonen en slagen voor de handels-, bedrijfs- en rechtsexamens.

Als uw dakbedekkingswerkzaamheden onder de categorie Huisverbetering vallen, moet u een dakdekerslicentie hebben. Dakdekkers hebben echter mogelijk een vergunning voor huisverbetering nodig als ze huisverbeteringen en dakbedekking uitvoeren. Als u in een gebied woont waarvoor dakdekkers een vergunning moeten hebben, is het tegen de wet dat iedereen zonder vergunning werkzaamheden op uw dak uitvoert. Dit betekent dat uw dakdekker het werk de eerste keer goed gedaan krijgt, iets wat u niet kunt zeggen over dakdekkers zonder vergunning.

Zelfs als u een dakdekker zonder vergunning inhuurt voor een fractie van de kosten van het inhuren van een erkende en gecertificeerde dakbedekkingsaannemer, verandert dit niets aan hoe het gebrek aan verzekering en certificering een enorm risico is. De Registration and Licensing Board van de staat Rhode Island contractors schrijft voor dat dakdekkers een dakbedekkingsspecifieke licentie ontvangen. Tenzij u met asbest werkt, heeft u geen dakdekersvergunning nodig om uw dakbedekkingsbedrijf in New Hampshire te starten. U hebt geen dakdekersvergunning nodig om in Wyoming te werken, maar zorg ervoor dat u de lokale licentievereisten controleert voordat u aan het werk gaat.

Als uw dak toevallig kort na de installatie een probleem krijgt, komt uw dakdekker terug om het op te lossen. .

Leave Reply

Required fields are marked *