In welke branche zitten dakdekkers?

De thuisindustrie, waar de dakbedekkingssector sterk op vertrouwt, ziet ook een goede groei. Het zal naar verwachting elk jaar met ongeveer 1% groeien. Nogmaals, het is veilig om te zeggen dat de groei van de dakbedekkingsindustrie, gecombineerd met die van de thuisindustrie, bewijst dat het een van de meest stabiele sectoren is. Zaagmachine-setters, operators, %26 aanbestedingen, hout maken iets meer dan dakdekkers, terwijl zetters voor houtbewerkingsmachines, operators, %26 aanbestedingen, behalve zagen iets minder maken.

Dakdekkers kunnen daarom deze delen van de dakbedekkingsprojecten stroomlijnen en geld besparen omdat ze niet betalen voor materialen die ze uiteindelijk niet gebruiken. Dergelijke hulpmiddelen kunnen dakdekkers helpen de werkkosten nauwkeuriger in te schatten en hoeveel materialen ze nodig hebben, wat huiseigenaren enorm zullen waarderen. Het 10-jarige nationale personeelsbestand zal naar verwachting 3,71% groeien, maar dakdekkers zullen naar verwachting in dezelfde periode een groei van 2,35% zien. De meest voorkomende industrieën die dakdekkers in dienst hebben, naar aantal werknemers, zijn bouw en verhuurders van onroerend goed, en kantoren van makelaars en makelaars in onroerend goed.

De bouw is de industrie die de meeste dakdekkers in dienst heeft, zowel naar aandeel als per aantal, hoewel de best betaalde industrie voor dakdekkers, naar gemiddeld loon, bouw is. Als je een dakdekker bent die zich richt op alleen reparaties van stormschade of nieuwe dakconstructies voor nieuwe huizen, dan is het misschien tijd om te overwegen om deel te nemen aan het dakvervangingsspel. Dakdekkers hebben veel vaardigheden nodig, maar vooral coördinatie, kritisch denken en bediening en controle. De top 3 meest vergelijkbare beroepen als dakdekkers naar loon zijn zaagmachine-setters, operators, %26 aanbestedingen, hout, zetters voor houtbewerkingsmachines, operators, %26 aanbestedingen, behalve zagen, en ongediertebestrijdingswerkers.

De meest voorkomende major voor dakdekkers is Business, maar een relatief groot aantal dakdekkers heeft een major in de landbouw. De bouw heeft het grootste aandeel dakdekkers in dienst met 98,1%, gevolgd door verhuurders van onroerend goed, en kantoren van makelaars en makelaars in onroerend goed met 0,461% en false met 0%. Vaker wel dan niet, wanneer een bedrijf een nieuwe dakdekker aanbrengt, komt dat omdat ze al een connectie hebben bij het bedrijf die kan instaan voor hun werk. Deze grafiek toont de verschillende beroepen die het dichtst bij dakdekkers staan, gemeten aan de hand van het gemiddelde jaarsalaris in de VS.

U kunt ook verwachten dat gerenommeerde dakdekkers het erg druk zullen hebben, dus, tenzij uw dak noodreparaties vereist, rekening houden met een redelijke wachttijd voor beschikbaarheid in het schema van uw project. Op deze kaart wordt weergegeven welke Public Use Microdata Areas (PUMA's) in de Verenigde Staten een relatief grote populatie dakdekkers hebben. Met andere woorden, de lonen worden gelijkmatiger verdeeld voor dakdekkers (weergegeven in rood) dan voor de totale beroepsbevolking (weergegeven in grijs).

Leave Reply

Required fields are marked *