Zijn dakdekkers blij?

Dakdekkers zijn een van de minst gelukkige carrières in de Verenigde Staten. Bij CareerExplorer voeren we een doorlopend onderzoek uit met miljoenen mensen en vragen we hen hoe tevreden ze zijn over hun carrière. Het blijkt dat dakdekkers hun carrièregeluk 2, 6 van de 5 sterren beoordelen, waardoor ze in de onderste 6% van de carrières staan. Veel dakdekkers melden ook dat ze meestal een vrij ontspannen werkdag hebben.

De mensen die naar je huis worden gestuurd, zijn geen dakdekkers. Het zijn commissieverkopers vermomd als daktechnici en zijn pas na uw verzekeringsclaim. LAAT JE NIET MISLEIDEN DOOR DE WOORDEN LEVENSLANGE GARANTIE. Lifetime verwijst naar de fabrieksgarantie op de eigenlijke shingle zelf.

Niet de arbeid of hoe het is geïnstalleerd. Het blijkt dat dakdekkers hun carrièregeluk 2,6 van de 5 sterren beoordelen, wat hen in de onderste 6% van de carrières plaatst. Dakdekkers brengen het grootste deel van hun tijd op de been, ze moeten op details letten en ze kunnen vaak oververhit raken op zonnige dagen. Uitputting kan snel optreden en ze kunnen veel pauzes nemen, misschien zelfs op zoek gaan naar een andere baan.

Hier zijn een paar tips die je zullen helpen om je dakdekkers tevreden te houden. Dakbedekking kan een fysiek veeleisend beroep zijn. Het vereist het uithoudingsvermogen om te staan, te klimmen en voorzichtig te lopen in warm, koud en soms winderig, besneeuwd of regenachtig weer. Het werk dat dakdekkers doen zorgt ervoor dat gebouwen structureel gezond en veilig zijn voor het personeel of de activa die door het dak worden beschermd.

Zoals u uit de vorige analyse kunt zien, zijn er veel voor- en nadelen van dakdekker zijn. Daarom kan het ook heel logisch zijn om dakdekker te worden als je nog vele jaren een veilige baan wilt hebben. Daarom zult u als dakdekker heel belangrijk zijn om de hoge levensstandaard die de mensheid tot nu toe heeft bereikt, te verzekeren en te handhaven. Het vinden van een eerlijke dakdekker (tussen zoveel zelfbenoemde dakbedekkingsbedrijven en experts) en een met genoeg praktische ervaring om echt te weten wat ze doen, zal de belangrijkste beslissing zijn die u zult nemen met betrekking tot uw verzekeringsgeld.

Vanwege de fysieke belasting die gepaard gaat met het werken als dakdekker, ontwikkelen veel mensen die op dit gebied werken ook ernstige lichamelijke gezondheidsproblemen. Zorg er dus ook voor dat je weet hoe je met moeilijke mensen moet omgaan voordat je besluit voor een dakdekker carrière. Een ander probleem bij het worden van dakdekker is dat je ook een bovengemiddeld risico loopt om betrokken te raken bij ernstige ongevallen. U moet wegblijven van elke dakdekker die wil dat u dringend iets ondertekent of onmiddellijk tarpreparaties uitvoert.

Leave Reply

Required fields are marked *